eto sam se bavim organizacijom partya diljem lijepe naše, prošao svaki i najmanji gradić,
i odlučio malo proći po lici, točnije gradu Gospiću, pa me ukratko interesira slijedeće:
1. koji su klubovi trenutno “in”
2. koji klub najbolje izgleda?
3. koji radi najbolje?
4. u kojem je najbolja glazba (narodna glazba i turbo folk me ne interesiraju)
5. Po vašem nekom slobodnom mišljenju, jeste li zadovoljni općenito ponudom!?
Uglavnom kod nas dominiraju kafići u kojima se pušta turbo folk i sl. A prvi među njima, dakle najbolje posjećen i kao što si rekao trentno “in” je Capitano club, uz nejga je i Bizzare club te nešto malo slabiji Feniks. Od ostalih kafića zasigurno najviše prometa bilježi The Highlander’s Pub koji je ujedno i jedan od najljepše uređenih kafića, uz njega je Sport, Harry, Downtown.
Što se tiče ponuda, pa mogla bi biti i bolja no što je tu je
nisam bio u Gospiću već skoro pa godinu dana, a za neke od tih klubova ne znam…
morao bi ja to malo prokopat!
8)
Pa vidjet malo do jeseni što se u tome gradu da napraviti…
Ne možete da oprostite biti vječiti seljaci uz harmoniku i trubu...
Tamo ste na to prisiljeni jer nitko ništa niti ne želi promjeniti kako mi se čini.
Profulao si grad ako mislis da ces moci nesto napraviti u vezi s glazbom u GS-u.
Mogu itekako da mogu,kad su se svi doselili sa sela u grad,a gradjani otputovali u ZG,RI i ostale krajeve!
Pogledaj samo situaciju da jedini disco koji trenutno postoji planira preci na narodnu muziku.
To ti sve govori o nasem gradu!
U gradu se ne isplati nista mijenjati, jer nemas niti kome,a niti tko to cijeni ili podrzava. (uzalud vam trud sviraci)
Kod nas ti je glavno narodno,folk,turbo folk i Thompson.(nespojivao,ali to je nas grad)
Btw. Nemam nista protiv pravih seljaka koji ne glume nekog i nesto sto nije.
A postoji li interes za bilo kojom drugom vrstom glazbe,
konkretno house glazba, electro house, vocal house…
Ono što radi moja organizacija ima uvelike svoju pozadinu,
tako i ljude koji prate naše partye,
a da ne spominjem produkcijske kuće čiju glazbu vrtimo po klubovima diljem RH…
Smatram da bi vrijedilo barem pokušati....
Sumnjam da se baš svima stalno slušaju cajke, a kad ode ista ta ekipa u Zagreb,
ne možeš ih izvući iz Pirahne ili bilo kojeg drugog kluba gdje se ne pušta narodna glazba… 8/
nisam bio u Gospiću već skoro pa godinu dana, a za neke od tih klubova ne znam…
morao bi ja to malo prokopat!
8)
Pa vidjet malo do jeseni što se u tome gradu da napraviti…
Ne možete da oprostite biti vječiti seljaci uz harmoniku i trubu...
Tamo ste na to prisiljeni jer nitko ništa niti ne želi promjeniti kako mi se čini.
Profulao si grad ako mislis da ces moci nesto napraviti u vezi s glazbom u GS-u.
Mogu itekako da mogu,kad su se svi doselili sa sela u grad,a gradjani otputovali u ZG,RI i ostale krajeve!
Pogledaj samo situaciju da jedini disco koji trenutno postoji planira preci na narodnu muziku.
To ti sve govori o nasem gradu!
U gradu se ne isplati nista mijenjati, jer nemas niti kome,a niti tko to cijeni ili podrzava. (uzalud vam trud sviraci)
Kod nas ti je glavno narodno,folk,turbo folk i Thompson.(nespojivao,ali to je nas grad)
Btw. Nemam nista protiv pravih seljaka koji ne glume nekog i nesto sto nije.
Ne znam što reći…
Narodnjake ne slušam, al nemam ništa da ljudi slušaju ako ne smetaju drugima…
Od spomenutih mjesta moram reći da Pub zna imat dosta čudne konobare(čast iznimkama), a gazde Downtowna su idioti, a i gostiju ima svakakvih. Dakle to nisu mjesta za izlaske(pogotovo Down), dobro Pub bi se dao sredit da je naći dobre konobare. Dobra je ona praksa što je Dane imao da zapošljava samo konobare izvana. Tamo nije bilo ekscesa nikakvih s konobarima.
Ja sam uglavnom u Zagrebu, ali kad navratim vidim koja je to razlika, danas i prije recimo 10god. Dok je Rock Caffe bio na mjestu downa sve je bilo ok, no sad je užas,nasilnici, drogeraši, seljačine(nije za prepoznat, ja bi to zatvorio).
E sad meni se recimo Tiffany sviđa, Harry je dobar al’ ima dosta klinaca. Amadeus je onako, niš posebno,al tko voli elektronsku glazbu može proći. Sport i Euro, ono za preko dana popit kavu.
Vidim Dane nekad radi nekad ne, to je šteta jer je ono baš dobar birc i fakat dobra terasa. Tamo su bile fora žive svirke i razni partyi, a gazda je uvjek bio tamo i pazio na red.
N...Dobra je ona praksa što je Dane imao da zapošljava samo konobare izvana. Tamo nije bilo ekscesa nikakvih s konobarima…
Dane je imao konobare izvana zato jer je sve koje je mogao isamarati iz Gospica odavno isamarao, pa je samo i mogao privuci “vanjske djelatnike”, a da ne spominjem prijavu, mirovinsko i tako dalje. Malo je njih koji su radili dulje od 3 mjeseca kod njega. Sad malo radi malo ne, a i tako je to samo “da si djeca zarade dzeparac”.....
Ok ...ovdje stvarno ima neukih ljudi....
Pa m… mu j.... lik je lipo reka da ga te turbo folk..i cajke ne zanimaju..tako da ponovno pročitate temu (poruka za neuke...ili one što ne znaju čitati..)
Ako se mene pita...najnormalnije mjesto za izići je “Pub”...normalna glazba..uvjek dobra zabava,ujek ljudi...uglavnom ima sve...osim cajke...BRAVOOOOO!!!!
i Downtown...uglavnom rock,metal...ali ko voli nek izvoli..ko ne...a ko mu jebe mater....
Mogao bi prestat biti vulgaran, poslije se čudiš što ljudi misle o takvima…
Ja osobno volim ići tamo gdje su gazde, konobari i gosti intelektualci koji imaju svoje ja, a u isto vrijeme gledaju i kako je drugima i poštuju sviju…
Ove isključivosti mi malo idu na živce…
Negdje sam čitao da je u Gospiću i okolici bliže 100 kafića, birtija i što ja znam kako se sve nazivaju pojedina mjesta…
Kako sam ja svojevremeno obišao priličan broj spomenutih, mogu reći samo jedno, a to je da gost mora biti poštivan… Od strane gazde, konobara i gostiju…
Ima mnogo kafića, a takve i po Zagrebu nalazim često, u koje bi išao što se tiče mjuze i uređenja interijera…
Ali to nije najbitnije, ja ako primjetim da gazdu, konabara ili goste boli briga za onoga tko dođe u kafić, ja u taj kafić ne idem...(začahurena mjesta gdje pojedince zajebavaju ni najmanje me ne privlače)
Down… je bezvezno mjesto, jer osim povremeno dobre glazbe, sve drugo je negativno....
Pub bi bio dobar da ima bolji odabir konobara, kad je otvorio bio je sasvim ok., a sad je već malo zapušten po pitanju osoblja(čast izuzetcima)…
U gradu ima puno drugih kafića u koje se može svratit na kavicu ili navečer na piće…
Kako sam ja davno izašao iz tih đačko-studentskih balanzukanja, volim mirnija mjesta…
Također i toleranciju… Ne može se nekog osuđivati što sluša neku muziku… Neka sluša svatko što hoće…
Recimo u Zagrebu u Močvari svirali su razni alternativni bendovi(većinom rock), a ja iako slušam rock nisam išao jer je 90% toga bio šrot…
Eto toliko, slično sam i ja ko klinac razmišljao, ali danas savjetujem svima da ne gledaju kako je njima samima negdje nego neka se malo okrenu oko sebe, neka čuju i vide kako je drugima…