Zanima me što se to dešava s mladim ljudima u ovom našem gradu !?! Zar su studentske večeri srijedom jedino vrijeme kad mladi ljudi izađu u grad ? Što se desilo s druženjem uz kavu ? Ako malo prođete po gradskim kafićima tipa Harry, Royal, Sport, Euro, Pub, In, Downtown na prste ćete nabrojati mlade ljude koji u njima sjede i jednostavno razgovaraju. Što je to toliko dobro u tome da se zatvorimo svako u svoju kuću i gledamo TV ? Ja znam da u Gospiću nažalost nema nekih posebnih događanja koja bi bila interesantna mlađoj populaciji, ali zar je to razlog da se prestanemo družiti ? Da ne dužim svaki komentar je dobrodošao i naravno ispravite me ako griješim
Pa preko ljeta je bilo pun k.... mladih ljudi na kavi,kad god prođem sa svojom prdilicom mladi loču kavu...sad je zahladilo,pa im se valjda neda van izlazit.
Pa preko ljeta je bilo pun k.... mladih ljudi na kavi,kad god prođem sa svojom prdilicom mladi loču kavu...sad je zahladilo,pa im se valjda neda van izlazit.
Što smo sad postali kao dalmatinci ljeti živimo, izlazimo van, ispijamo bezbrojne kave a kad zima dođe svako svojoj kući spavat zimski san ?
Pa i nije neka velka koncentracija ljudi ni vikendom...petkom navečer, jedva da se može prebrojati 50 ljudi u cijelom gradu...jedino subota može proć...ostalo jaaako malo…
Pa i nije neka velka koncentracija ljudi ni vikendom...petkom navečer, jedva da se može prebrojati 50 ljudi u cijelom gradu...jedino subota može proć...ostalo jaaako malo…
Pozz Enigma, znamo li se mi sa nekog drugog chata mozda?