Forum Početak  >  Grad Gospic  >  Zivot u Gospicu  >  Gospic-Online Forum

jesmo li sretni?
Postano: 02. Travanj 2008 16:10   [ Ignoriraj ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova:  26
Registriran  11-12-2007

evo, zanima me koliko ste sretni....što bi željeli u životu ostvariti, a smatrate da naš grad nije u mogućnosti ponuditi? što bi promijenili, a što ne bi nikada?

Postano: 02. Travanj 2008 16:14   [ Ignoriraj ]   [ # 1 ]  
Newbie
Rank
Registriran  11-12-2007

hm...smjestila sam temu na krivo mjesto......ili nisam??????? moderatoru isprika ako jesam pa ako je dobre volje neka ju premjesti..

Postano: 07. Travanj 2008 10:41   [ Ignoriraj ]   [ # 2 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova:  13
Registriran  26-03-2008

je li tako teško u Gospicu pronaći normalnu curu??!! izgled de je to ostvarenje nemoguća misija!

Postano: 10. Travanj 2008 18:16   [ Ignoriraj ]   [ # 3 ]  
Newbie
Rank
Registriran  11-12-2007
skiny17 - 07. Travanj 2008 10:41

je li tako teško u Gospicu pronaći normalnu curu??!! izgled de je to ostvarenje nemoguća misija!

hm....a normalnog dečka?

Postano: 11. Travanj 2008 10:51   [ Ignoriraj ]   [ # 4 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova:  13
Registriran  26-03-2008

mislim da je lakše normalnog dečka nego curu! neznam u čemu je problem, zašto svi nešto izmišljaju, lažu, muljaju...koja je fora u tome??

Postano: 24. Kolovoz 2008 23:16   [ Ignoriraj ]   [ # 5 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova:  12
Registriran  24-08-2008

Sve mi se čini da je za to potreban prostor, mjesto i vrijeme. Lako je u Zagrebu gdje je velik izbor mjesta i svak može naći nešto za sebe, Gospiću fali još koja tisuća stanovnika,a tad bi bilo i više klubova. Ja se divim današnjim generacijama mladih koji se uspiju pronaći u sadašnjim okolnostima.

Postano: 03. Rujan 2008 10:11   [ Ignoriraj ]   [ # 6 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova:  30
Registriran  22-10-2007
Mirakul - 24. Kolovoz 2008 23:16

Sve mi se čini da je za to potreban prostor, mjesto i vrijeme. Lako je u Zagrebu gdje je velik izbor mjesta i svak može naći nešto za sebe, Gospiću fali još koja tisuća stanovnika,a tad bi bilo i više klubova. Ja se divim današnjim generacijama mladih koji se uspiju pronaći u sadašnjim okolnostima.

Ma nemas pojma, situacija je sasvim divna-klubova koliko hoces, makar 2-3 rade do zore, Ceca, Dragana, Seka, Dara.... prase sve u 16, mladi se zabavljaju, druze, pjevaju, tuku bocama po glavi, kadkad i metalnim predmetima, ako je malo srece nadje se i koja letva, jednostavno idila… Samo ponekad (ali na srecu jako rijetko) uleti interventna policija pa onda ponosni roditelji moraju ici u Postaju po svoju mladuncad te ih moralno i financijski podrzati da bi imali snage iduci vikend se ispocetka socijalizirati sa slicnim jedinkama!!

wink

Postano: 11. Rujan 2008 17:34   [ Ignoriraj ]   [ # 7 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova:  12
Registriran  24-08-2008

Hm.... sramotno je, kao da im je netko mozak isisao…
Nemam ja ništa protiv liberalnog načina života, ali ovo što si ti spomenuo je debilizam… Treba kaznit roditelje, djecu u dom ako su maloljetna, a ako su punoljetna onda u bajbuk s njima(šteta što nema nečega sličnoga Golom otoku).

Postano: 12. Rujan 2008 12:54   [ Ignoriraj ]   [ # 8 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova:  30
Registriran  22-10-2007

Ovo sto sam ja pokusao malo ironicno opisati je u biti cista istina

Postano: 17. Studeni 2008 15:57   [ Ignoriraj ]   [ # 9 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova:  8
Registriran  17-11-2008

sva sreca koja se nalazi u ovome gradu nije u tome da se samo izlazi,pije,radi sranja,unistava,razbija,provodi....
nego prava sreca se nalazi u tome da znate da vam je tamo obitelj i da cete nac pravog prijatelja koji ce vas zastitit,al nazalost takvih je sve manje i manje....i sto je najveca sreca je kad znamo odakle smo i time se ponosimo i postujemo to mjesto,LIKU!