Forum Početak  >  Grad Gospic  >  Izlasci i nocni zivot  >  Gospic-Online Forum

3 od 4
3
Kavana Milinkovic
Postano: 25. Srpanj 2007 18:54   [ Ignoriraj ]   [ # 31 ]  
Member
RankRankRank
Ukupno postova:  62
Registriran  15-05-2007
iceman - 25. Srpanj 2007 18:31

JOJO - 25. Srpanj 2007 01:59

macane da ja to znam otvorio bih sebi birtiju i bio bogat tongue laugh ako je to tvoja birtija onda i sam znas da nemas prometa 10% od toga koliko bih mogao imati, tako da pod hitno nes mijenjati

Pa kad si rekao da treba znati voditi i da treba nesto mijenjati,pa reci na sto si mislio!
Lako je govoriti kad nisi upucen u situaciju!
Kako ti znas koliko ja imam prometa i koliko bi se on mogao uvecati na odredjenu vrstu gostiju?

ajde idemo otkrivati toplu vodu… laicki receno mislio sam na to da prodjes gradom predvecer neke kafane pune, neke polupune a kod tebe ko da je atomska pala nigdje zive duse… nisam upucen u situaciju? ruku na srce i reci koliko imas prometa recimo za prosjecno popodne/navecer(jutro ne spominjem jer ne bazinjam po gradu pa nisam upucen) jel imas 200-300kn? sto ti je to? za platiti struju i konobare? ako nisma upucen i pogrijesio sam ispravi me slobodno smile

Postano: 26. Srpanj 2007 18:45   [ Ignoriraj ]   [ # 32 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova:  26
Registriran  14-05-2007
JOJO - 25. Srpanj 2007 18:54

ajde idemo otkrivati toplu vodu… laicki receno mislio sam na to da prodjes gradom predvecer neke kafane pune, neke polupune a kod tebe ko da je atomska pala nigdje zive duse… nisam upucen u situaciju? ruku na srce i reci koliko imas prometa recimo za prosjecno popodne/navecer(jutro ne spominjem jer ne bazinjam po gradu pa nisam upucen) jel imas 200-300kn? sto ti je to? za platiti struju i konobare? ako nisma upucen i pogrijesio sam ispravi me slobodno smile

A koje su to kafane pune,a i polupune predvecer?
Sto ti mislis sto se pije i koliko se pije u tim ‘’polupunim’’ i ‘’punim’’ kafanama?
Ako nisi primjetio i kod mene bude posla,samo sto se to ne moze vidjeti iz auta,jer meni terasa nije na cesti!Ali ne kazem da nekad nema nikog!Sve ovisi o plateznoj moci mojih gostiju!

Postano: 14. Listopad 2007 16:50   [ Ignoriraj ]   [ # 33 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova:  2
Registriran  18-05-2007

coka?
haha…
cudo od kafica,,,,
bio bi dobar da mozda npr, okrecite, sve zuto od cigara, solice u raspadu…
bojis se sjesti za sank…
prije je bilo bolje, cak je prije nekih, 2 god, bilo i ljudi unutra subotom,
a sad? zali boze…
da se malo sredi bio bi sasvim ok kafic…
ocjena od 1 - 10
2

Postano: 22. Listopad 2007 21:43   [ Ignoriraj ]   [ # 34 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova:  4
Registriran  22-10-2007

nisam vec bila godinama, al dok sam isla u srednju rado sam tamo pila jutarnju kavicu smile

Postano: 23. Listopad 2007 12:33   [ Ignoriraj ]   [ # 35 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova:  30
Registriran  22-10-2007

Nekad davno bilo kultno mjesto za izlazak....  hmmm

Postano: 06. Studeni 2007 23:20   [ Ignoriraj ]   [ # 36 ]  
Newbie
Rank
Registriran  06-11-2007

Koji je to bio lokal prije rata,mozda i najbolji u gradu.Kod Coke su uvijek bili dobri konobari,prava kava i birano drustvo i u ono vrijeme glavna je spica bila na terasi.A uz sve to omjer marke 1:7,kako se onda lokalo.Steta tih vremena

Postano: 12. Studeni 2007 19:32   [ Ignoriraj ]   [ # 37 ]  
Jr. Member
RankRank
Ukupno postova:  42
Registriran  14-05-2007

Jedini pošteni birc u gradu uz Euro caffe je PUB..ostali, su svi neki poluproizvodi od kafića.. neuredni wc-i,opće stanje nije na razini normalnog kafića..ispravite me ako griješim!!!

Potpis 

http://www.skodacroatia.com

Postano: 17. Prosinac 2007 17:54   [ Ignoriraj ]   [ # 38 ]  
Newbie
Rank
Registriran  11-12-2007

istina, Pub i Euro caffe su stvarno lijepi kafići, ali se ne mogu izostaviti ni Harry ni pizzeria Tomislav ni Bizzare club ni Sport caffe…

većina kafića u gradu je jako lijepo uređeno i ne može se govoriti o nekim “poluproizvodima” jer npr u našoj dragoj metropoli ne da ima krčma, nego je sramota za pričati…

gospićkim kafićima se nema što prigovoriti.

a i oni koji ne prednjače nisu opet tolike rupetine kakvih se zna naći u Zagrebu…

Postano: 17. Prosinac 2007 17:57   [ Ignoriraj ]   [ # 39 ]  
Newbie
Rank
Registriran  11-12-2007

a što se tiče kavane “Milinković” ili u narodu znanu kao
“kod Čoke”, može se reći da je lijepo uređena, ali su davno prestali voditi brigu o osnovnim stvarima poput ličenja, čišćenja, ali se to naravno iskazalo i po tome da nema više gostiju tamo.
to je bilo glavno mjesto za kavarenje poslije škole i nosi mnoge uspomene, ali su šefovi zakazali....

između ostaloga možda da prestane biti kavana i da se preobrazi u noćni bar bilo bi odlično jer je prostor fenomenalan......

Postano: 19. Prosinac 2007 13:52   [ Ignoriraj ]   [ # 40 ]  
Newbie
Rank
Registriran  14-05-2007
Koreica - 17. Prosinac 2007 17:57

a što se tiče kavane “Milinković” ili u narodu znanu kao
“kod Čoke”, može se reći da je lijepo uređena, ali su davno prestali voditi brigu o osnovnim stvarima poput ličenja, čišćenja, ali se to naravno iskazalo i po tome da nema više gostiju tamo.
to je bilo glavno mjesto za kavarenje poslije škole i nosi mnoge uspomene, ali su šefovi zakazali....

između ostaloga možda da prestane biti kavana i da se preobrazi u noćni bar bilo bi odlično jer je prostor fenomenalan......

Slazem se da treba okreciti,ali sa ciscenjem se ne slazem!
U veze prvoga samo pogledaj kakvi su nasi gradjani?
Npr. imam biljar,saraju po stropu,kiksom po stupovima,cak i flomasterom!
Sad ja napravim to sto si rekla mislis da ne bi odmah nakon par dana bilo istih stvari!
U vezi ostalih birceva u gradu slazem se da su neki dobro uredjeni,ali ima njih dosta koje bi trebalo pozatvarati zbog neuskljadjenih propisa u ugostiteljskim objektima,ali to se moze raditi kod nas u HR,a da ne kazem u GS-u!
Ne mozes raditi ako nisi podoban u gradu,a o tome ne zelim raspravljati jer nitko od vas ne zna situacije koje su bile!
Ima zanimljivih komentara i suprostavljenih misljenja,a i to sve ovisi o veremenu u kojem zivis,a ovo vrijeme definitivno nije kao ono prije iz dosta razloga,tako da je uzaludno usporedjivati prije i sada!

Postano: 23. Prosinac 2007 17:22   [ Ignoriraj ]   [ # 41 ]  
Newbie
Rank
Registriran  06-11-2007

Steta,ali se na staroj slavi ne moze zivjeti

Postano: 09. Veljača 2008 04:31   [ Ignoriraj ]   [ # 42 ]  
Newbie
Rank
Registriran  22-10-2007

Zasto ne usporedjivati prije i sada? Pogotovo ako je prije birc bio totalno in, a sada je nakako van svih zbivanja… Ne ulazim u poslove krecenja i ciscenja, jer mislim da se cijeli koncept nakon preuredjenja-preseljenja nekako “izgubio”. Kao da se nije znalo sto se zeli dobiti pa je sad to, eto tako ispalo, a jako se dobro sjecamo kakvi su radovi i u kojem opsegu tamo radjeni-hocu reci koliko je love potroseno dok je rezultat pomalo izostao. Npr. uvjeren sam da je uredjenje €ura (ne mislim na otkup) bilo pola cijene koliko je kostalo preuredjenje Čokinog caffe-a.  Da sumiram, nije stvar samo u farbanjo i čišćenju (mada je to temelj), nego je stvar u općem konceptu. Trebalo bi poraditi na identitetu birca, da se zna otprilike kakvi i koji gosti idu tamo, koja mjuza se pušta… etc… Za daljnje savjete primam predbiljezbe!

Postano: 11. Veljača 2008 14:28   [ Ignoriraj ]   [ # 43 ]  
Newbie
Rank
Registriran  14-05-2007
Blade - 09. Veljača 2008 04:31

Zasto ne usporedjivati prije i sada? Pogotovo ako je prije birc bio totalno in, a sada je nakako van svih zbivanja… Ne ulazim u poslove krecenja i ciscenja, jer mislim da se cijeli koncept nakon preuredjenja-preseljenja nekako “izgubio”. Kao da se nije znalo sto se zeli dobiti pa je sad to, eto tako ispalo, a jako se dobro sjecamo kakvi su radovi i u kojem opsegu tamo radjeni-hocu reci koliko je love potroseno dok je rezultat pomalo izostao. Npr. uvjeren sam da je uredjenje €ura (ne mislim na otkup) bilo pola cijene koliko je kostalo preuredjenje Čokinog caffe-a.  Da sumiram, nije stvar samo u farbanjo i čišćenju (mada je to temelj), nego je stvar u općem konceptu. Trebalo bi poraditi na identitetu birca, da se zna otprilike kakvi i koji gosti idu tamo, koja mjuza se pušta… etc… Za daljnje savjete primam predbiljezbe!

Dio se slazem s tobom,ali zar nije ocito kakvi i koji bi gosti trebali dolaziti u kavanu,jos od preuredjenja?
Mislim da se zna koja se glazba pusta,a koja ne?

Postano: 12. Veljača 2008 05:43   [ Ignoriraj ]   [ # 44 ]  
Newbie
Rank
Registriran  22-10-2007

Zar je kavana “kavana” samim tim sto joj se da takovo ime?? Dok sam proslo ljeto cuo po noci sa terase svakojaku “novokomponiranu” glazbu koja definitivno potkopava zelju vlasnnika za “kavanom” kao institucijom.

Postano: 12. Veljača 2008 13:31   [ Ignoriraj ]   [ # 45 ]  
Newbie
Rank
Registriran  14-05-2007
Blade - 12. Veljača 2008 05:43

Zar je kavana “kavana” samim tim sto joj se da takovo ime?? Dok sam proslo ljeto cuo po noci sa terase svakojaku “novokomponiranu” glazbu koja definitivno potkopava zelju vlasnnika za “kavanom” kao institucijom.

Objasni mi ovaj izraz::"novokomponiranu"
Ako mislimo na isto onda se grdno varas!

3 od 4
3

‹‹ Caffe bar Eurocaffe      Sora party ››