naš grad je stvarno prekrasan, lijepo uređen…
jest da fali nekih sadržaja, ali to bi se dalo poraviti…
i da je 2 tisuće ljudi više i to je to…
ljudi, množimo se))))
naš grad je stvarno prekrasan, lijepo uređen…
jest da fali nekih sadržaja, ali to bi se dalo poraviti…
i da je 2 tisuće ljudi više i to je to…
ljudi, množimo se))))
Fali gradjana,a ne ljudi!(nadam se da kuzite na sto mislim)
Kao sto sam rekao ljudi ne cijene kad netko nesto napravi!
A definitivno fali ekonomije koja je u banani!
fali građana,a ne ljudi...bravo...ma super je grad...kome ne valja nek ne pljuje neg nek se seli...dat ću mu ja za benzin...e da gospić,to je grad....dosadno,dosadno...neg uzme sikiru pa nek ide u drva...ja imam vremena za sve,ali za dosadno nikad nemam vremena...bog i hrvati
grad se tek razvija, i treba graditi svašta nešto da mladi ostanu u gradu, a ne da se raseljavaju po okolnim gradovima..nema tu pljuvanja, al grad je pustinja, jako je malo ljudi pogotovo u zimske dane...i nije sve u drvima
a što treba da ti država sama napravi kuću još da ti je izredi u koži i mramoru iznutra...pa nije li poticajna stanogradnja dio cilja da mladi ostaju...ne, nije sve u drvima ,ali sve je u radu...ili knjiga ili motika, a od ležanja i bježanja nitko nije bio sretan...za grad !!!
ili knjiga ili motika...da..ali daj mi reci kakav je nivo obrazovanja dole(nema ni poštenog kina ni kazališta), i kakva je mogućnost zapošljavanja? svi koji žele studirat odu u zagreb, zadar ili rijeku...a tko ode tamo..vrlo je vjerojatno da će tamo i ostat, pogotovo u zgb. malena je sredina i dosta je starijeg stanovništva...poticajna stanogradnja nije dovoljna. šta će meni stan dole ako nemam stalni radni odnos?
vako...ako si školovan nije problem naći posao i sigurno ćeš ga dobiti...ko ima vezu dobije odmah po izlasku s fakulteta a ko nema ne čeka dugo...a ima i ode studenata hrpa koji su došli iz raznih dijelova hrvatske najviše iz slavonije...a sve više i više se vraću i domaći mladi ljudi koji su studirali zg,st....od moje generacije skoro svi su ode i svi se vratili i ja happy )