Forum Početak  >  Sport  >  Auto & Moto  >  Gospic-Online Forum

3 od 5
3
Benzin ili Diesel ?? 
Postano: 12. Kolovoz 2007 15:59   [ Ignoriraj ]   [ # 31 ]  
Administrator
Rank
Ukupno postova:  7
Registriran  14-05-2007

nije nego je kao dizel bio los jer znam jedan frend iz otocca kupio je mercedesa Actros i utocio gorivo prvi dan i kamion natrag na servis…

Postano: 12. Kolovoz 2007 18:34   [ Ignoriraj ]   [ # 32 ]  
Member
RankRankRank
Ukupno postova:  66
Registriran  14-05-2007
2Fast4You - 12. Kolovoz 2007 15:59

nije nego je kao dizel bio los jer znam jedan frend iz otocca kupio je mercedesa Actros i utocio gorivo prvi dan i kamion natrag na servis…

Pazi naša goriva su jedna od najloših goriva u svijetu,dobivam najnekvalitetnija goriva.Znam jedan isti slučaj s mecom c220 cdi isto tip utoči gorivo i auto direktno rikini,odmah u servis,jebiga što je ulio loše gorivo.Prema tome meca je jako osjetljiva na loša goriva,to je glavni razlog.

Postano: 13. Kolovoz 2007 00:25   [ Ignoriraj ]   [ # 33 ]  
Member
RankRankRank
Ukupno postova:  62
Registriran  15-05-2007
2Fast4You - 12. Kolovoz 2007 09:37

Plin je za kuhanje
Nafta za grijanje
Benzin Za automobile

ma jeli? benzin je gust al ako ima 200+ks, ovo drugo nis ne priznam cool hmm

Postano: 13. Kolovoz 2007 14:11   [ Ignoriraj ]   [ # 34 ]  
Member
RankRankRank
Ukupno postova:  66
Registriran  14-05-2007

Jučer na zir tip doveze cls 63 amg star sedam dana,uli normalno gorivu upali auto i direktno se auto ugasi,još jedan slučaj kako je meca osjetljiva na loše gorivo.

Postano: 15. Kolovoz 2007 19:04   [ Ignoriraj ]   [ # 35 ]  
Member
RankRankRank
Ukupno postova:  93
Registriran  14-05-2007
JOJO - 18. Srpanj 2007 14:57

zabicar - 09. Srpanj 2007 18:55
Eh koje gluposti se tu valjaju,naravno da je bolji dizel izdrzljiviji je i trajniji nego benzinac,a onda opet benzinac iste zapremnine i snage kao diesel opet puno brze ide.
Sve u svemu jebem ja diesela koji pruza ugodjaj uhu kao moj V6 kad zaurla.
Naravno kad ga stoka(mislim na sebe) cool smile stisne do poda.

gramatika jaca strana LOL razumi li tko sto je pjesnik htio reci? long face veceras cu bas cekati da cujem po gradu kako taj v6 urla, i usput ostaje u oblaku crnog dima od socijelnog disela tongue laugh

Procitaj malo seljace sto si ti napisao pa onda prozivaj nekog za gramatiku !

Onako samo usput,znas da ja nemam interneta u Hrvatskoj,pa si me trebao izazvat onako usmeno da ja vidim kakav to dim baca tvoj “socijalni diesel” LOL

Potpis 

Drogiram se i ja,kotletima i pivom!

Postano: 19. Kolovoz 2007 22:21   [ Ignoriraj ]   [ # 36 ]  
Member
RankRankRank
Registriran  15-05-2007
zabicar - 15. Kolovoz 2007 19:04

JOJO - 18. Srpanj 2007 14:57
zabicar - 09. Srpanj 2007 18:55
Eh koje gluposti se tu valjaju,naravno da je bolji dizel izdrzljiviji je i trajniji nego benzinac,a onda opet benzinac iste zapremnine i snage kao diesel opet puno brze ide.
Sve u svemu jebem ja diesela koji pruza ugodjaj uhu kao moj V6 kad zaurla.
Naravno kad ga stoka(mislim na sebe) cool smile stisne do poda.

gramatika jaca strana LOL razumi li tko sto je pjesnik htio reci? long face veceras cu bas cekati da cujem po gradu kako taj v6 urla, i usput ostaje u oblaku crnog dima od socijelnog disela tongue laugh

Procitaj malo seljace sto si ti napisao pa onda prozivaj nekog za gramatiku !

Onako samo usput,znas da ja nemam interneta u Hrvatskoj,pa si me trebao izazvat onako usmeno da ja vidim kakav to dim baca tvoj “socijalni diesel” LOL

onako samo usput nisam imao nikakve zelje za usmene dogovore pokazao si se cim si dosao s onom spikom malom kecigi da moj auto ne moze ici 220, da si me ti isprdao za neke snimke pa da sam morao maknuti zbog tebe s neta..da naravno ti si mi neka faca LOL

sto se tice voznje da ti je zena dala da vozis koji put vidilo bih se sve… na nju sam naletio par puta u gradu, a tebe nigdje cool hmm

Postano: 20. Kolovoz 2007 20:43   [ Ignoriraj ]   [ # 37 ]  
Member
RankRankRank
Registriran  14-05-2007

E moj joso,istina je to! Bila je snimka na you tube-u kako ti ganjas golfa 225 i nakon sto sam te ja malo zajebava ti si snimku maknuo van.Sad ces rec da lazem,ali jebe mi se znam ja sto je bilo a ti pricaj kolko oces grin Nego znas sto,lipse je meni bilo igrat pikado ili bilijar u citaoni uz ledenu pivu nego cekat po gradu kad ce ko naletit da se porenem s njim.
Malo sam ja to prerasta ali ajd mozda jednom naletimo jedan na drugog pa onda ko zna.

Potpis 

Postano: 21. Kolovoz 2007 00:25   [ Ignoriraj ]   [ # 38 ]  
Member
RankRankRank
Registriran  15-05-2007

da zbog tebe sam makao LOL  LOL  LOL  nisam znao da si inace nacelnik policije koji se nekim cudom zna koristiti internetom i koji je poceo zapitkivati tko se naganja po gradu i jos stavlja snimke na net zipper  tako da kad budes na takvom polozaju onda cu mozda maknuti zbog tebe. nego stvarno steta sto se nismo negdje sreli na cesti jer s tim rđavim opelom nebih mi dima vidio… eventualno na ravnom autoputu,i to mozda, veliko mozda cool smile

Postano: 21. Kolovoz 2007 18:04   [ Ignoriraj ]   [ # 39 ]  
Member
RankRankRank
Registriran  14-05-2007

Prvo nisam nacelnik policije niti bi to bio,a sto se tice policije nikad se nismo slagali.Njih volis samo ti(mislim na policajke).
Drugo,sto se tice hrdjavog opela ti bi moga gledat samo zadnji kraj a na auto putu da ne govorim.Jedino ako ti nemas gore nekakav chip???

Potpis 

Postano: 21. Kolovoz 2007 20:09   [ Ignoriraj ]   [ # 40 ]  
Member
RankRankRank
Registriran  15-05-2007

mislim da bih se malo zajebao glede rejca, na papiru su nam perfomanse jednake al idem na to da ti s tom ladjom nemos se voziti ko ja nit si ludji cool smile  na autoputu se ionako trkaju samo babe i oni koji ne znaju voziti, al svejedno isao bih i tamo da vidis da mi auto ide i vise od 225… pitanje je ide li tvoj cool hmm  chip nemam, mozda godinu dana prije prodaje stavim…

Postano: 22. Kolovoz 2007 16:57   [ Ignoriraj ]   [ # 41 ]  
Member
RankRankRank
Registriran  14-05-2007
JOJO - 21. Kolovoz 2007 20:09

mislim da bih se malo zajebao glede rejca, na papiru su nam perfomanse jednake al idem na to da ti s tom ladjom nemos se voziti ko ja nit si ludji cool smile  na autoputu se ionako trkaju samo babe i oni koji ne znaju voziti, al svejedno isao bih i tamo da vidis da mi auto ide i vise od 225… pitanje je ide li tvoj cool hmm  chip nemam, mozda godinu dana prije prodaje stavim…

Ladja ti je malo zajeban auto ide solidno a sto se tice ludosti,jebes ga ,godine cine svoje.Moj po auto putu ide 248 da ti ne lazem,sat pokazuje skoro 260 ali nije tocan.
248 je tocan rezultat koliko je zabiljezila navigacija.Ona valjda ne laze.Sto se tice trkanja na auto putu tu se slazemo,to je definitivno za babe grin

Potpis 

Postano: 23. Kolovoz 2007 19:04   [ Ignoriraj ]   [ # 42 ]  
Member
RankRankRank
Registriran  15-05-2007

248 rajt LOL  LOL LOL LOL LOL

260 po satu?? jos veci smijehLOL  LOL LOL LOL LOLLOL  LOL LOL LOL LOL

Postano: 23. Kolovoz 2007 20:07   [ Ignoriraj ]   [ # 43 ]  
Member
RankRankRank
Registriran  14-05-2007

Oces neces virovat jebe mi se,ja znam sto je i kako je angry

Potpis 

Postano: 24. Kolovoz 2007 18:06   [ Ignoriraj ]   [ # 44 ]  
Member
RankRankRank
Registriran  15-05-2007

lako sto mene lazes, al lazes i sebe LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL

Postano: 26. Kolovoz 2007 11:21   [ Ignoriraj ]   [ # 45 ]  
Member
RankRankRank
Registriran  14-05-2007

Ajde dobro,budi ti u pravu pa nek bude onda da lazu i sat u omegi i navigacija.
Bitno da tvoj diesel “ide i vise od 225” tongue rolleye

Potpis 

3 od 5
3