Glupsone,ja sam napisa skoro 260 po satu,tocnije malo preko 255 ,a navigacija je registrirala 248.A sto se tice snimanja pa dokazivanja preko you tubea ili nesto tome slicno ,to je za kurac.Ima jedan pajdo ode kod mene omegu 3,2.litre mogu uzet njegovu pa zakucat sat do cavlica.Njegova ide,po navigaciji,274. a ti onda pogodi cija je omega na snimci.Nego sve u svemu i ja razmisljam da predjem opet na kakvog diesela,nije bas vrime za bacanje para na benzin.
moram vam reć da ste dosadni s tim prepucanvanjima...stanite se na cestu i riješite to, ili nemojte riješit..tema je bila o gorivu, a ne o vašem možebitnom dokazivanju i jurcanju...za takve pričice otvorite temu sa lovačkim pričama i riješite to… po meni prilično jadno sa obje strane...pozzz
moram vam reć da ste dosadni s tim prepucanvanjima...stanite se na cestu i riješite to, ili nemojte riješit..tema je bila o gorivu, a ne o vašem možebitnom dokazivanju i jurcanju...za takve pričice otvorite temu sa lovačkim pričama i riješite to… po meni prilično jadno sa obje strane...pozzz
Istina,tema je benzin ili dizel,ali nerazumijem otkud su ispale nekakve utrke?
Prije par dana bilo neznam točno kak se novine zovu,usporedni test Njemačke trojke i još Jaguar.
Bmw 530d
Mercedes E320cdi
Audi A6 3.0TDI
Jaguar XK 2.7d
-Pobjednik testa je bio Bmw 530d,pa Merc,Audi i zadnji Jaguar.