hm....jako teško pitanje....danas je uopće teško utvrditi koji je ičiji interes u ičemu....mislim da niti kvaliteta niti izgled....izbor je nasumičan pa što te dopadne…
naravno, uvijek je prvi izgled jer ako ti se netko ne svidi fizički...! a kasnije uvijek prevlada kvaliteta koje baš i nema ni kod dečkiju a u zadnje vrijeme pogotovo kod cura!
e ovako...bila ja s dečkom koji dobro izgleda i dobro to sve išlo al ništa od toga ...ne da se meni......e i bila ja s dečkom koji je ništa posebno i dobro to sve išlo i dobar on...al jbga nije se meni više dalo....i tako svaki put...bit će da je u meni onda neki xxx...i tako ja njih sve odj...al baš sve...i onda došao dečko koji uopće ne izgleda baš wow---ružno od mene ,ali zaljubila se ja i....i na kraju ja dobila odj...ne znam zašto al dobro sjeba me i što je još bolje ja zaboravila to…
al bitno je i sigurno je istina da se ljepota ne vidi očima!!!!
....ne volim komentare::ružan,debel,mršav,glup....ružno od ljudi...a najgore što uvik to komentiraju ljudi koji bi stvarno trebali šutiti......
istina, ljepota se ne može vidjeti očima....smatram da svatko od nas u sebi nosi nešto posebno što je pak ključ kojim otvaramo nečije srce...ne mogu nas voljeti svi....
danas i nije toliko teško izgledati lijepo....uz sve preparate i odjeću svakomu je otvorena mogućnost od sebe napraviti ljepšu osobu...al kad se skine šminka i maske što ostaje…
uzmimo na primjeru prijatelja....koliko njih imate oko sebe, ali povjerenje i ljubav imate tek prema onome koji se iskazao kao “pravi” prijatelj...i sigurno je da o tome je li “pravi” ili ne niste odlučivali na temelju ljepote…
a znate ovo......"nakon svega što sam tebi pružio....reci mi u oči da sam to zaslužio...iza leđa mi se smiju naši ptijatelji svi...” je li moguće da nekad bude drugačije??
j...novce, svi ih volimo ali nisu presudni...ja mislim da je glavna špreha...i “ono"nešto...moš ti imat love kolko oćeš, al ak nemaš pristup ništa od toga…
Sinoć sam bila u gradu, zapeo mi za oko jedan lik, ono izgleda hebeno ali kad je prišao i progovorio tri riječi sve je palo u vodu… Ma bitno je kakva je tko osoba, a ne izgled.. Lijep ti je jer ga voliš, a ne voliš ga jer je lijep, barem bi tako trebalo biti…
Sinoć sam bila u gradu, zapeo mi za oko jedan lik, ono izgleda hebeno ali kad je prišao i progovorio tri riječi sve je palo u vodu… Ma bitno je kakva je tko osoba, a ne izgled.. Lijep ti je jer ga voliš, a ne voliš ga jer je lijep, barem bi tako trebalo biti…
Ne mos imat sve, he he he he, fino ga zamolis da suti i radi....
Joj što vi svi “brijete” na to da nije sve u izgledu A kad cura vidi nekog dečka, odmah kaže: “Ima ružne uši, drugi ima ružan nos, treći je predebel, četvrti premršav.....”
Bolje bi bilo da odmah kažete da vas privlači izgled, a ne to kakva je on osoba iznutra..... ali što je još gore ... ima više onih kojima nije bitno kakva je osoba, nego kakvu odjeću nosi, kakav auto vozi i koliko love ima.